5 populaire vegetarische kookboeken

Vegetarische kookboeken voor recepten zonder vlees

 

Of je nu vegetarisch bent of niet, het is de laatste jaren steeds meer gangbaar geworden om zonder vlees of vis door het leven te gaan. Aangezien inspiratie voor nieuwe gerechten niet altijd even makkelijk te vinden is, lichten we vandaag vijf populaire vegetarische kookboeken uit. Voldoende inspiratie en kookplezier gegarandeerd!

De-hippe-vegetarier

De hippe vegetariër

Dit boek, geschreven door Isabel Boerdam, bevat niet alleen veel heerlijke recepten en menu’s maar daarnaast ook een aantal vegetarische hotspots in elke provincie van Nederland.  Een aanrader dus wanneer je naast lekker koken ook graag een hapje buiten de deur eet.

 

 

 

 

 

 

Veg

Wanneer je ervan houdt om met groente te koken dan is dit boek zeker geschikt voor jou. Hugh Fearnley-Whittingstall, een bekende televisiechef, staat bekend om zijn liefde voor seizoensproducten, die in dit boek zeker aan bod zullen komen.

 

 

 

 

 

 

the-green-kitchen-travels

The Green Kitchen Travels

Het Zweedse koppel David Frekielen en Luise Vindahl inspreren hun fans met hun populaire foodblog. David en Luise zijn echte globetrotters. De vegetarische gerechten in hun kookboek zijn dan ook gebaseerd op de smaken en ingrediënten die ze op reis zijn tegen gekomen. Vanwege de grote internationale variatie aan ingrediënten is dit een kookboek waar elke dag een variërend vegetarisch gerecht uit te halen is.

 

 

 

 

 

 

vlees-noch-vis

Vlees noch Vis

Estée Strooker is de winnares van de eerste MasterChef editie van Nederland en één van de presentatoren op 24Kitchen. In Arnhem heeft Estée haar eigen restaurant. In haar kookboek licht ze meer dan zestig gezonde en vegetarische maaltijden uit. Of je nu zin hebt in een vegetarisch diner, een snelle hap voor een leuke prijs of een uitgebreide maaltijd, Estée biedt je creatieve recepten met plantaardige ingrediënten.

 

 

 

 

 

Het-nieuwe-vegalicious

Het nieuwe Vegalicious

Het kookboek van Alice Hart is in 2016 genomineerd als kookboek van het jaar 2016. Het nieuwe Vegalicious is de opvolger van haar eerdere en succesvolle kookboek Vegalicious. Alice Hart schrijft in haar boek meer dan tweehonderd vegetarische gerechten. Door de mooie foto’s en opmaak van het boek zou je mocht je nog geen vegetariër zijn, dit gelijk willen worden!

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.